Wij helpen ondernemers met hun financiële nachtrust

Inzicht in de financiële situatie van je onderneming moet drie dingen zijn: eenvoudig, moeiteloos en betaalbaar.
Parttime financieel manager, onderdeel van QOALZ, helpt MKB ondernemers daarmee. Maar we willen en doen meer. We zijn er om ondernemers te helpen begrijpen wat ze willen doen en waar ze naartoe willen. Wij zijn een professioneel team ontstaan vanuit de behoefte van klanten om hun administratie in te zetten voor actueel inzicht in hun financiële situatie tegen lagere kosten. Wij helpen je daarbij.

Wat we doen

Wij zijn een sparringpartner voor MKB ondernemers vanuit een brede financiële rol. Vanuit een begrijpelijke aanpak begeleiden wij ze naar meer rendement. Maar we werken ook zelf mee om dat te realiseren. Denken en doen.

En we doen het in combinatie met de hedendaagse ICT mogelijkheden. Automatiseren waar mogelijk door bestaande software te koppelen en handmatige werkzaamheden te beperken.

Voor ons is het meer dan alleen maar cijfers kraken. Het moet ondernemers meer tijd geven om zich te kunnen concentreren op hun onderneming en groei.

Met een parttime financieel manager krijg je een hands-on sparringpartner die samen met jou kansen benut om meer rendement te behalen uit je onderneming.

Met een soepele administratie en advies bij de actuele cijfers bieden wij inzicht zodat jij kan ondernemen, doelen realiseert en groeit. Ondernemen zonder zorgen over je administratie noemen wij dat. En ga je groeien, dan groeien wij zo met je mee.

Wie wij helpen?

Wij helpen MKB ondernemers in alle branches in heel Nederland. Van detail- en groothandel, bouw, vastgoed, handel, horeca, tot zakelijke en particuliere dienstverleners.

Super Efficiënt

Automatiseren met een human touch. Veel werkzaamheden die kunnen worden geautomatiseerd worden nog handmatig uitgevoerd. Naast het risico op fouten, zorgt dit voor extra kosten. Wij zorgen ervoor dat je met betaalbare oplossingen een efficiënte organisatie hebt.

Samen

Wij streven een langdurige relatie na. Leveren van kwaliteit zodat je actueel inzicht hebt en de juiste beslissingen kunt nemen voor je bedrijf.

Ervaring

Wij hebben allemaal een financiële achtergrond en ervaring in huis om als partner jouw bedrijf verder te helpen. Met vragen over je administratie en (ongevraagd) advies om je doelen te realiseren.

CONTACT

Parttime Financieel Manager
Powered by QOALZ

Bel of Whatsapp met ons: 0341-267 666

Vestiging Apeldoorn
Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn

Vestiging Amsterdam
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam

Neem contact op met één van onze mensen en start met meer resultaat behalen uit je cijfers